Catering

Bij Horeca Centrum de Rietplas hebt u diverse mogelijkheden voor Catering.
Bent u op zoek naar catering bij horeca centrum de Rietplas bent u aan het goede adres. Wij verzorgen de gehele catering tot in de kleinste details. Of het nu gaat om een warm of koud buffet een lunch of een diner. Maar ook voor overheerlijke hapjes schalen kun u bij ons terecht.

 

Luxe hapjesschotel

Onze luxe hapjesschotel is rijkelijk belegd met o.a. Salamie hoedje gevuld met roomkaas, gerookte paling op een bedje van div. soorten sla, heerlijk gevuld eitje, rookvlees gevuld, kuipje met krabsalade gegarneerd met garnaal en dille, filet op toost, Parma ham met meloen, gevuld gehaktballetje, gerookte zalm op toost, roggebrood met roomkaas. Prij voor deze schaal met 60 hapjes bedraagt  29,75.

Fantastische visschotel 

Onze visschotel met o.a.  Gerookte zalm, paling, makreel, garnalen, krabsalade, kibbeling,  zure- en zoute haring. Dit alles uiteraard feestelijk verpakt.

De prijs voor een visschaal met 48 hapjes zoals hieronder afgebeeld bedraagt  25,75

cafe hapjes schaal  100 stuks  

belegt met droge, kook, lever en grillworst, kaas/druif, kaas/drogeworst/zilverui, boterhamworstmet augurk, ham met asperge, rookvlees met ei en een heerlijk gevuld eitje  25.75

Contact

Horeca centrum De Rietplas
Kleine Rietplas 1
7827XZ Emmen
T: 0591 632 665
M: info@rietplas.com

Open (cafetaria)

Maandag t/m Dinsdag
16:00 - 19:00
Woensdag t/m Zondag
11:00 - 20:00