Catering

Ben je op zoek naar catering? Bij De Rietplas ben je dan aan het goede adres. Bij ons zijn er diverse mogelijkheden voor catering. Wij verzorgen de gehele catering tot in de kleinste details. Of het nu gaat om een warm of koud buffet een lunch of een diner. Maar ook voor overheerlijke hapjes schalen kun u bij ons terecht. Voor verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten u kunt bij ons terecht. Maak een afspraak en kom eens langs voor een gesprek dan maken wij een passende offerte voor u.

Team de Rietplas,

Luxe hapjesschotel

Onze luxe hapjesschotel is rijkelijk belegd met o.a. salami hoedje gevuld met roomkaas, gerookte paling op een bedje van div. soorten sla, gevuld eitje, rookvlees gevuld, kuipje met krabsalade gegarneerd met garnaal en dille, filet op toost, parmaham met meloen, gevuld gehaktballetje, gerookte zalm op toast en roggebrood met roomkaas.
€ 47,50

Visschotel

Onze visschotel met o.a. gerookte zalm, paling, makreel, garnalen, krabsalade, kibbeling, zure- en zoute haring. Dit alles uiteraard feestelijk verpakt.
€ 45,00

Café hapjesschaal

De café hapjesschaal bevat droge, kook, lever en grillworst, kaas/druif, kaas/drogeworst/zilverui, boterhamworst met augurk, ham met asperge, rookvlees met ei en een heerlijk gevuld eitje
€ 52,50